Loading...
Menu

Spelling Bee Competition

 

Spelling Bee Competition
 
 

Εγγραφείτε στο Διαγωνισμό Spelling bee

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απαραίτητη η εγγραφή του μαθητή/τριας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης εγγραφής. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τετάρτη 2 Απριλίου 2014. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος και το ενδιαφέρον για το Spelling bee είναι μεγάλο, υπάρχει το ενδεχόμενο ο αριθμός των θέσεων να συμπληρωθεί πριν την καταληκτική ημερομηνία της 2ας Απριλίου.

Πατήστε εδώ και κατεβάστε το αρχείο της αίτησης στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Προσοχή: Θα πρέπει να ανοίξετε το κατεβασμένο αρχείο από τον υπολογιστή σας και να συμπληρώστε την αίτηση εκεί (και όχι στην ιστοσελίδα). Αποθηκεύεστε το συμπληρωμένο αρχείο και επισυνάψτε το στο email που θα στείλετε στο spellingbee@anatolia.edu.gr. Η δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται μόνο μέσω email.

H συμμετοχή στον διαγωνισμό κοστίζει 10 ευρώ, ποσό που καλύπτει οργανωτικά έξοδα και το οποίο θα καταβάλλεται την ημέρα του διαγωνισμού (5 Απριλίου 2014). 


Ο διαγωνισμός Spelling Bee απευθύνεται σε μαθητές της Δ^27, Ε^27 και Στ^27 Δημοτικού.

 

 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 2310.398.220 (Δ-Π, 09:00-15:00) ή να στείλετε email στο spellingbee@anatolia.edu.gr
 

 
 

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead